Известие

Collapse
No announcement yet.

Температура на затваряне на термостата.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А как да разбера дали и двете скорости работят? По стрелка не мога да преценя точно колко градуса е. Включва се перката, но не знам дали не е направо втора... как да разбера дали първа работи?

Comment

В диагностичен режим с MES (FES) могат да се тестват различни изпълнителни механизми, в това число и двете степени на охлаждането.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Т. е. диагностика в сервиз?

Comment

Не задължително....кабелчетата са по почти без пари вече, а програмата е достъпна онлайн....
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Диагностиката е най-препоръчителният начин.
            Разбира се, ако не ти се дават пари, има и по-примитивни начини.

Ето един от тях:

Локализирай жичното съпротивление за първата степен (захванато е към радиатора откъм мотора). В него е включена букса с 2 кабела. Когато развърти вентилатора, откачи буксата. Ако спре вентилаторът, значи е била първата степен. Друг вариант е когато тръгне вентилатора, вместо да изключваш буксата от съпротивлението, прободи изолацията на въпросните 2 кабела и ги дай накъсо. Ако е първа степен, при окъсяването вентилаторът ще завърти по-бързо. Ако няма промяна, значи е било втора степен.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
            X